Dit ben ik!

Mijn verhaal

Ik had altijd het gevoel nooit goed genoeg te zijn voor anderen. Ik vond mezelf te dik, niet leuk genoeg voor een leuke vriend en had eigenlijk geen idee wat ik nu echt wilde. Ik was mega onzeker, wilde graag groeien binnen een bedrijf maar iedere keer kwam dat stemmetje, ‘ik ben toch niet zo goed als …’, feedback nam ik persoonlijk op en ik had een muur om mij heen gebouwd waardoor mensen niet te dicht bij mij konden komen.

Geen duidelijke focus, geen doel. Ik durfde geen keuzes te maken, geloofde alles waardoor ik allerlei soorten diëten en middeltjes geprobeerd heb. Allemaal zonder resultaat. Waar het vooral op neerkwam. Ik had helemaal geen liefde voor mijzelf!!

Sport en een gezonde levensstijl is altijd een passie van mij geweest. Dit was in combinatie van alles MOEST van mezelf leuk zijn het fundament van mijn muur. Het gaf mij een gevoel van controle. Het gevoel van beweging/sport en gezonde voeding wilde ik anderen ook laten ervaren. Ik wilde graag mensen helpen om zich fitter te laten voelen waar Stessen Sport en Coaching is ontstaan. Een sprong in het diepe, want al mijn angsten en oude patronen kwamen weer terug: Wat als het niet lukt...

Hierdoor ging ik over mijn eigen grenzen heen. Om het maar goed te doen, om maar succesvol te worden, om maar geen kritiek te krijgen. Dit leidde in een lichte burn-out. Zwaar overspannen met paniekaanvallen, geen zin in sociale activiteiten, 4 uur slaap per nacht en een gevoel van falen. Ik had gaandeweg alle signalen genegeerd en dit was het resultaat.


HOI, ik ben kelly,

De expert in Beweeg- en Eetgedrag, Energiebooster, content creator & Personal trainer. Door mijn studies (Ergotherapie, Gezondheidswetenschappen, Personal Coach) kan ik jou vanuit theorie als praktijk helpen. Maar het laatste jaar heb ik enorm veel kennis mogen opdoen door de overspannenheid. Ik ging boeken lezen over persoonlijke ontwikkeling en burn-out, luisterde (nog steeds) dagelijks naar podcasts, bezocht seminars, nam een coach in handen en deed er alles aan om zo snel mogelijk uit deze periode te komen. Ik wilde het droomleven leiden wat ik voor ogen had! Met een doel, zonder angsten, alleen maar dingen doen die ik leuk vind en dat is jullie helpen!! Ik stuiter de hele dag door, barst van de energie, zit nu heerlijk in mijn vel, sta vol in het leven en dat gun ik jou ook!! Ik wil jou graag helpen naar een energieker leven met een positieve mindset. Dat jij het leven gaat leiden wat je zo graag wilt!

Ben jezelf, leef voluit en wees gelukkig!


Mijn Sportachtergrond

Ik ging altijd naar de fitness, niet omdat ik het zó leuk vond, maar omdat ik moest van mijzelf. Ik deed van alles om maar slanker te worden: in de zaal trainen, spinninglessen, bodypump & bodycombat. Het enige wat ik echt leuk vond, maar niet structureel in het programma stond, was Bootcamp. In 2015 vroeg een collega van de Universiteit Maastricht of ik mee wilde gaan naar een open dag van een Crossfit Box. Ik had er nog nooit van gehoord maar even kijken kan geen kwaad. Eenmaal binnen was ik verkocht! Voor mijn gevoel was het een speeltuin voor volwassenen, een 'heftige bootcamp'. Eindelijk een sport die ik ECHT LEUK vond! Als je iets leuk vind gaat het vanzelf, ik werd beter en ging individueel als in teamverband naar nationale competities. Op dit moment geen competities meer voor mij, maar ik doe het nog steeds met veel plezier.


MIJN eETGEDRAG rOLLERCOASTER

Voeding is naast beweging een essentieel element in een gezonde levensstijl. Ik heb zelf ook te maken gehad met kleine jojo-effecten, weinig eten en toch niet afvallen, energie dippen, moeite met slaap en andere kwaaltjes die voortvloeiden uit mijn eetgedrag. Ook al bewoog ik veel, ik kon toch niet alles eten wat ik wilde. Na bewustwording van mijn gedrag en dit aan te passen voel ik mij nu veel fitter. Ik heb gedurende de dag veel meer energie, slaap als een roosje, ik hoef mijn glas gin tonic en favoriete dessert chocolade mousse niet te laten, mijn sportprestaties gaan sneller vooruit en ik herstel sneller na mijn workouts.


MIJN LEVEN

 • Vol enthousiasme en passie
 • Zeer gedreven
 • Het glas is altijd half vol in plaats van half leeg
 • Ik ga nooit een uitdaging uit de weg
 • Crossfitter
 • Mij maak je heel blij met groenten, maar ook Aperol Spritz en truffelchips.
 • Gek op persoonlijke ontwikkeling
 • Houdt van extreme activiteiten
 • Droomt van een succesvolle carrière als Motivational Speaker
 • Mij kun je wakker maken voor een goed festival/feest
 • ENERGIE EVERYWHERE!

Mijn visie

In ons onderbewuste weten we wel wat goed voor ons is maar door weerstanden en onbewuste gewoontes en patronen houden we de ongezonde leefstijl in stand. Door zelf inzicht te krijgen in jouw onbewuste ongezonde gewoontes en waarom je dit doet, kun je je mindset veranderen naar de gewoontes van een levensstijl waarvan je droomt. Gezondere keuzes maken en gewoontes creëren kan makkelijk zijn als je weet HOE en er VERTROUWEN in hebt dat het je gaat lukken.


Dit ben ik!

IK WIL MIJ AANMELDEN VOOR EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Personal Coaching Bedrijven Scholen