Dit ben ik!

Mijn verhaal

Ik had altijd het gevoel nooit goed genoeg te zijn voor anderen. Ik vond mezelf te dik, niet leuk genoeg voor een leuke vriend en had eigenlijk geen idee wat ik nu echt wilde. Ik was mega onzeker, wilde graag groeien binnen een bedrijf maar iedere keer kwam dat stemmetje, ‘ik ben toch niet zo goed als …’, feedback nam ik persoonlijk op en ik had een muur om mij heen gebouwd waardoor mensen niet te dicht bij mij konden komen.

Geen duidelijke focus, geen doel. Ik durfde geen keuzes te maken, geloofde alles waardoor ik allerlei soorten diëten en middeltjes geprobeerd heb. Allemaal zonder resultaat. Waar het vooral op neerkwam. Ik had helemaal geen liefde voor mijzelf!!

Sport en een gezonde levensstijl is altijd een passie van mij geweest. Dit was in combinatie van alles MOEST van mezelf leuk zijn het fundament van mijn muur. Het gaf mij een gevoel van controle. Het gevoel van beweging/sport en gezonde voeding wilde ik anderen ook laten ervaren. Ik wilde graag mensen helpen om zich fitter te laten voelen waar Stessen Sport en Coaching is ontstaan. Een sprong in het diepe, want al mijn angsten en oude patronen kwamen weer terug: Wat als het niet lukt...

Hierdoor ging ik over mijn eigen grenzen heen. Om het maar goed te doen, om maar succesvol te worden, om maar geen kritiek te krijgen. Dit leidde in een lichte burn-out. Zwaar overspannen met paniekaanvallen, geen zin in sociale activiteiten, 4 uur slaap per nacht en een gevoel van falen. Ik had gaandeweg alle signalen genegeerd en dit was het resultaat.


HOI, ik ben kelly,

De expert in Beweeg- en Eetgedrag, Energiebooster, content creator & Personal trainer. Door mijn studies (Ergotherapie, Gezondheidswetenschappen, Personal Coach) kan ik jou vanuit theorie als praktijk helpen. Maar het laatste jaar heb ik enorm veel kennis mogen opdoen door de overspannenheid. Ik ging boeken lezen over persoonlijke ontwikkeling en burn-out, luisterde (nog steeds) dagelijks naar podcasts, bezocht seminars, nam een coach in handen en deed er alles aan om zo snel mogelijk uit deze periode te komen. Ik wilde het droomleven leiden wat ik voor ogen had! Met een doel, zonder angsten, alleen maar dingen doen die ik leuk vind en dat is jullie helpen!! Ik stuiter de hele dag door, barst van de energie, zit nu heerlijk in mijn vel, sta vol in het leven en dat gun ik jou ook!! Ik wil jou graag helpen naar een energieker leven met een positieve mindset. Dat jij het leven gaat leiden wat je zo graag wilt!

Ben jezelf, leef voluit en wees gelukkig!


Mijn Sportachtergrond

Ik ging altijd naar de fitness, niet omdat ik het zó leuk vond, maar omdat ik moest van mijzelf. Ik deed van alles om maar slanker te worden: in de zaal trainen, spinninglessen, bodypump & bodycombat. Het enige wat ik echt leuk vond, maar niet structureel in het programma stond, was Bootcamp. In 2015 vroeg een collega van de Universiteit Maastricht of ik mee wilde gaan naar een open dag van een Crossfit Box. Ik had er nog nooit van gehoord maar even kijken kan geen kwaad. Eenmaal binnen was ik verkocht! Voor mijn gevoel was het een speeltuin voor volwassenen, een 'heftige bootcamp'. Eindelijk een sport die ik ECHT LEUK vond! Als je iets leuk vind gaat het vanzelf, ik werd beter en ging individueel als in teamverband naar nationale competities. Op dit moment geen competities meer voor mij, maar ik doe het nog steeds met veel plezier.


MIJN eETGEDRAG rOLLERCOASTER

Voeding is naast beweging een essentieel element in een gezonde levensstijl. Ik heb zelf ook te maken gehad met kleine jojo-effecten, weinig eten en toch niet afvallen, energie dippen, moeite met slaap en andere kwaaltjes die voortvloeiden uit mijn eetgedrag. Ook al bewoog ik veel, ik kon toch niet alles eten wat ik wilde. Na bewustwording van mijn gedrag en dit aan te passen voel ik mij nu veel fitter. Ik heb gedurende de dag veel meer energie, slaap als een roosje, ik hoef mijn glas gin tonic en favoriete dessert chocolade mousse niet te laten, mijn sportprestaties gaan sneller vooruit en ik herstel sneller na mijn workouts.


MIJN LEVEN

 • Vol enthousiasme en passie
 • Zeer gedreven
 • Het glas is altijd half vol in plaats van half leeg
 • Ik ga nooit een uitdaging uit de weg
 • Crossfitter
 • Mij maak je heel blij met groenten, maar ook Aperol Spritz en truffelchips.
 • Gek op persoonlijke ontwikkeling
 • Houdt van extreme activiteiten
 • Droomt van een succesvolle carrière als Motivational Speaker
 • Mij kun je wakker maken voor een goed festival/feest
 • ENERGIE EVERYWHERE!

Mijn visie

In ons onderbewuste weten we wel wat goed voor ons is maar door weerstanden en onbewuste gewoontes en patronen houden we de ongezonde leefstijl in stand. Door zelf inzicht te krijgen in jouw onbewuste ongezonde gewoontes en waarom je dit doet, kun je je mindset veranderen naar de gewoontes van een levensstijl waarvan je droomt. Gezondere keuzes maken en gewoontes creëren kan makkelijk zijn als je weet HOE en er VERTROUWEN in hebt dat het je gaat lukken.


Dit ben ik!

IK WIL MIJ AANMELDEN VOOR EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Personal Coaching Bedrijven Scholen

Mijn Instagram

Stessen Instagram Foto

39 2

Een heerlijke hartige cake die je kunt eten als tussendoortje of 2 a 3 stukken als lunch. Binnen 7 minuten ben jij klaar met de voorbereiding waarna de cake nog 40 minuten de oven in gaat. Ingrediënten (voor 1 cake waar je ongeveer 10-12 stukken uithaalt) • 500 g gekookte quinoa (175 gram ongekookt) • 10 zongedroogde tomaten op olijfolie • 10 ontpitte zwarte olijven • 10 ontpitte groene olijven • 100 g feta • eventueel 2 tl korianderpoeder • 3 eieren • 1 el olijfolie • zout en peper Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 175 °C. kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de zongedroogde tomaten in drieën. Snijd de olijven in plakjes. Snijd de feta in blokjes. Klop de eieren los. Schep de tomaten, olijven, feta, zout&peper en eventueel de koriander erdoor. Meng goed! Vet een cakevorm in met olie, stort het beslag erin en druk goed aan. Zet 40 minuten in de oven. Laat afkoelen, snijd de cake in plakken en serveer lauw of koud. In de koeling blijft deze cake een week goed. . Als ontbijt of lunch kun je er ook nog een laagje hummous of olijventapenade overheen doen. . Bon appetit 😍 . #stessensportencoaching #tussendoortjes #gezond #recept # gezondetussendoortjes #quinoa #makkelijk #snel #voedingsstoffen #feta #olijven #lekker #lunch

Stessen Instagram Foto

90 1

Cardio en afvallen, hoe zit dat nu precies? . Ik zie zoveel mensen aan cardio doen met als doel afvallen. Ze hebben een doel en ondanks dat ze het helemaal niet leuk vinden, doen ze hun kleren aan en slepen zichzelf naar buiten. . Maar is cardio wel zo effectief? . Ik denk dat er betere en leukere manieren zijn. Ja je verbrand calorieën met cardio en als het je helpt bij het leegmaken van je hoofd of als je je conditie wilt verbeteren, zeker doen! Maar: - vaak eten mensen vervolgens meer dan dat ze hebben verbrand. En wil je afvallen komt het er toch op neer dat je een negatieve balans krijgt. - Cardio kan ook schadelijker voor je lichaam zijn dan interval of kracht . Wat dan wel? Ik adviseer intervaltraining waarin je cardio oefeningen combineert met krachtoefeningen. . Denk aan: * Bootcamp * HIIT * Crossfit * eigen intervaltraining in de sportschool of thuis . Je kunt dus wel hardlopen als onderdeel in je intervaltraining gebruiken maar dit zijn dan een paar minuten in plaats van 30-60 minuten. . Door intervaltraining verbrandt je ook nog eens meer in rust na de workout. YES extra verbranding terwijl je nog aan het bijkomen bent van je training 😎 en een afwisseling in oefeningen is ook veel leuker! (Vind ik tenminste🙈). . LET OP: ook na interval blijft voeding nog altijd belangrijk! Eet je na intervaltraining ook een uitgebreid 3 gangen diner is de kans erg groot dat je alle verbrande, zelfs de afterburn calorieën er weer aan hebt gegeten. Maak bewuste keuzes voor optimaal resultaat! . #stessensportencoaching #sport #hardlopen #afvallen #tip #training #effect #rennen #intervaltraining #interval #kracht #meerafvallen #balans #doewatjeleukvind #sportenisleuk

Stessen Instagram Foto

46 0

Dit moet je doen om deze keer wel door te pakken!! 💪 . Stel je wilt afvallen, je fitter voelen, meer tijd voor jezelf, het sporten oppakken. Dan is je intentie gezet, MAAR... . De JA, MAAR komt dan om de hoek kijken. Je hebt allerlei redenen en excuses waarom het niet kan. Of je hebt er niet 100% vertrouwen in en de volgende gedachtes spelen door je hoofd: - Ik hoop dat... - Misschien dat... - Ik ga het eens proberen. . We leggen de verantwoordelijk om ECHT iets anders te doen vaak buiten onszelf. . Maar jij bepaalt! Hoe jij je voelt, wat voor lichaam je hebt, hoeveel energie je hebt is het gevolg van jouw keuzes! . Wil je afvallen, je fitter voelen, meer tijd voor jezelf, het sporten oppakken? Dan pak die verantwoordelijkheid! . Ga in mogelijkheden denken! Wat zou je anders kunnen doen of samen kunnen pakken waardoor jij tijd en het vertrouwen creëert om nu ECHT die stap te zetten en door te pakken! . Jij bepaalt of iets wel of niet gaat lukken!! . Ga de volgende stelling ook vaak tegen jezelf zeggen: Niet lukken is geen optie!! . Meerdere wegen leiden naar Rome. Misschien moet je nog dingen leren! Bijvoorbeeld: welke strategie om af te vallen het beste bij je past, wat je moet doen om meer energie te krijgen. Misschien heb je een coach nodig. Geen probleem maar het gaat lukken!! . Neem deze mindset aan, zet die eerste stap en laat je niet tegenhouden door de ja,maar...🔥 . Tijdens mijn coachgesprekken zijn dit essentiële onderdelen. Daarom heeft iedereen na een maand ook al mega successen. Zoo cool om te zien 🤩🤩 . #stessensportencoaching #doorpakken #afvallen #coach #jijkuntdit #verantwoordelijkheidnemen #afvallenzonderdieet #mindset #denkinmogelijkheden #fitvoelen #meerenergie #eerstestap #trainer #training #meerbewegen #sport #beweging #fit #trainer #energie

Stessen Instagram Foto

68 1

Wat te doen als je weinig tijd hebt en een gezonde levensstijl wilt krijgen? . ‘Ja, had ik maar meer tijd!!’ . Ik hoor het zo vaak! Maar is dit wel het allerbelangrijkste in het leven? Is dit het element waardoor als jij het had, het zoveel gemakkelijk zou hebben en zoveel beter? . Ik denk het niet! Wat wel essentieel is, is energie en prioriteiten stellen. . Heb je meer energie, dan: 🤩 Kun je meer doen binnen een bepaalde tijd. 🤩Heb je een hogere kwaliteit van leven. 🤩 Kun je je leven zo inrichten hoe jij dat wil 🤩 Ga je in de avond activiteiten ondernemen in plaats van alleen op de bank willen ploffen. . Je energieniveau is voor je kwaliteit van leven veel belangrijker dan tijd. . Meer energie kun je halen uit: 👉 Gezond eten 👉 Genoeg bewegen 👉 Doen wat je leuk vind 👉 Alleen focussen op de positieve dingen en op de zaken waar je controle over hebt . Ga vandaag 1 ding veranderen in je routines waardoor je meer energie gaat krijgen! Doe dit volgende week weer! Door middel van kleine stappen krijg je uiteindelijk een groot resultaat! . #vitaliteit #stessensportencoaching #meerenergie #tijd #teweinig #prioriteitenstellen #jegoedvoelen #tips #kleinestappen #coach #afvallen #fitvoelen

Stessen Instagram Foto

50 1

Wanneer je slechte bouwmaterialen gebruikt, creëer je een bouwval. Toch? . Wat je eet en drinkt, komt er niet 1,2,3 van achteren uit. Het bevat bouwstoffen voor je cellen, voor je lichaam. . Slechte bouwstoffen als: - veel suiker - veel transvetten - alcohol - veel zout Zorgen voor een onstabiele fundering die snel kan omvallen. . Goede bouwstoffen als: - veel groenten - fruit - voldoende eiwitten - gezonde vetten (maar ook niet TEveel) - complexe koolhydraten (maar ook niet TEveel) - water Zorgen voor een topkwaliteit, met een oneindige garantie. . Dit weet je al allemaal toch?? . Waarom ga je er dan niet bewuster mee om? . Waarom ga je niet voor een optimaal energieniveau, een optimale fundering die je verwachtingen gaat overtreffen waardoor je nog veel meer kan doen van wat je zou willen? . Begin vandaag eens om 2 gezonde bouwmaterialen meer toe te passen in je dagelijkse routine. Met welke 2 begin jij? . #bouwstenen #vitaliteit #bouwval #ziekten #fittervoelen #meerenergie #stessensportencoaching #energie #coach #bewustwording #nuookdoen #gezond #gezondheid #jebetervoelen

Stessen Instagram Foto

42 1

Ik eet gezond, ook echt niet veel, maar val niet af. HOE DAN?? . Waarschijnlijk is je hormoonhuishouding dan niet in balans en eet je op verkeerde momenten bepaalde producten. . Dit zijn dikmakers: - Suiker en zoetigheid - Bewerkte producten - Veel light producten en andere chemische stoffen in bewerkte voeding - Alcohol - Koolhydraten - Koffie - Zelf zuivel kan een dikmaker zijn . Misschien schrik je van een aantal ‘dikmakers’. Als je weinig suiker eet en onder je behoefte, maar je valt met moeite of niet af. Ga dan eens kijken naar je hormoonhuishouding, vooral naar je stressniveau! . De werking van (het stresshormoon) cortisol in je lichaam is namelijk vergelijkbaar met suiker. Ervaart je lichaam stress? Dan heb je energie nodig om jou in leven te houden. Cortisol is dan de energiegever, net als suiker. . Bovendien gaat je lichaam bij stress in de spaarstand en gaat het extra zuinig om met de calorieën die het krijgt. Eten als een muisje en toch niet afvallen is het gevolg. Ongelooflijk frustrerend en niet vol te houden. Ik heb het zelf ook in mijn overspannen-periode meegemaakt. . Wil jij graag dat je lichaam minder dikmaak-hormoon aanmaakt? Er zijn veel strategieën die je kunt toepassen die ik je super graag in mijn coaching wil leren, maar deze 2 belangrijke tips wil ik alvast geven: 1: slaap voldoende (7-9 uur en het liefst 22:30u in bed liggen) 2: geen koolhydraten meer na 16:30u (muv groenten) . #afvallen #stresshormoon #hormoonhuishouding #moeitemetafvallen #cortisol #voeding #coach #trainer #tip #coaching #slaap #rust #balans #stessensportencoaching

Stessen Instagram Foto

10 0

2 daagse training Persoonlijk Leiderschap met als doel om je klaar te maken voor je toekomst, waarbij je leert om met positieve energie de regie te nemen over je loopbaan en leven. Leer kansen en mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt te ontdekken die het best aansluiten op jouw persoonlijke situatie en wensen vanuit een inspirerende leeromgeving. #time27.nl #careercoaching #vitalitycoaching #stessensportencoaching

Stessen Instagram Foto

44 1

Gezonde keuzes kunnen super lekker zijn! 😍 . Als jij denkt dat gezond eten niet lekker is dan is dit een overtuiging die je meteen in de prullenbak mag gooien! . Wat vind je van deze tussendoortjes? Choco aardbeien😍 . Wat heb je nodig: - 15 aardbeien - 50 gram pure chocolade (70% of 85%) - 8 noten naar keuze fijngehakt (amandel/walnoot/pistache/cashew/pecannoot/pinda) - eventueel 2 el gemalen kokos . Bereiding: 1: Smelt de chocolade au bain marie (of in de magnetron). 2: Steek de prikkers in de aardbeien. 3: leg een stuk bakpapier op een snijplank. 4: Haal de aardbeien door de gesmolten chocolade en bestrooi met de kokos en/of fijngehakte noten. 5: Leg de aardbeien op de snijplank en zet deze 20 min. in de koelkast zodat de chocolade kan uitharden . Je kunt ze ook meenemen, maar zorg dat ze niet te lang uit de koeling blijven! Anders gaan ze smelten. . #tussendoortjes #lekker #gezond #verantwoord #vezels #gezondekeuzes #afvallen #coach #stessensportencoaching #afvallenismakkelijk #lekkereten #afvallenzonderdieet #tip #recept #aardbeien #chocolade #mindset #overtuigingen

Stessen Instagram Foto

40 3

Hoe flexibel ben jij? . De focus ligt bij veel mensen op conditieverbetering of sterker worden. Maar voor je gezondheid is het ook belangrijk om soepel te zijn. . Rek en strek zowiezo na je training en wil je meer, doe dan een extra yoga of mobility les. . Voor het trainen kun je ook rekken maar dan mogen het alleen dynamische rekoefeningen zijn. . Kun jij met gestrekte benen je tenen aanraken? Typ 👍 of 👎

Stessen Instagram Foto

12 0

Wat is het toch heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen op een NATUURlijke manier 😉. Dank ook aan de Heerdeberg voor een supergezonde lunch. Op naar een volgende netwerkwandeling & lunch! Je bent van harte welkom! #mindfulness #coaching #sensable #loopbaanbureautime27 #stessensportencoaching #heerdeberg @27time27nl @kellystessen0 @heerdeberg

Stessen Instagram Foto

82 2

We werken niet harder dan vroeger maar ontspannen te weinig!! . Op vakantie kun je goed bijtanken, opladen, hoe je het ook wilt noemen maar de meeste mensen worden ziek op vakantie. . Alles komt er dan letterlijk uit. . Ik merkte zelf ook dat ik een week nodig had om echt helemaal af te schakelen. Dat je voor je gevoel meerdere keren per dag kunt slapen en op een veel rustiger (niet gejaagd) tempo alles uitvoert. . We denken dat we veel meer werken dan vroeger, dat we hierdoor meer stress hebben en echt die vakantie nodig hebben, liefst meerdere keren per jaar. . We krijgen stress om alles perfect te doen, om er op een bepaalde manier uit te zien, om niets te missen. We durven geen nee te zeggen en hierdoor ervaren we achter de schermen continu stress, nooit rust in je hoofd, je probeer alle ballen hoog te houden en je agenda is bomvol. . Je MOET dit, MOET dat! En uiteindelijk kom je nooit toe aan wat je diep van binnen echt wilt. . Ik zie veel mensen die proberen hebben met hun gewicht of lichamelijke klachten hebben door stress. Ik heb het zelf ook ervaren en ben er binnen 1,5 maand afgekomen door alles helemaal om te gooien! . Ik ben van mening dat je deze behoefte aan ‘moeten’ en aan vakantie veel minder hebt als je CONTINU meer gaat ontspannen. En ontspannen is NIET Netflix en social media want dit zijn zeer energierovende dingen. Niet fysiek maar wel mentaal. . Ga eens minder op sociale media en Netflix en ga naar buiten, spreek met vrienden af(spontaan, niet omdat het moet), zet de muziek hard aan en ga dansen in de woonkamer, lees een boek, ga samen met je kids wat doen, ga wat lekkers maken voor de komende week, voer een goed gesprek met je partner, etc... iets waar jij van ontspant!! . #opladen #vakantie #stress #afvallen #ontspan #relax #minderstress #minderklachten #beterslapen #stessensportencoaching #makkelijkafvallen #coachlimburg #ontstressen #geenpijnmeer #werkingvanhetlichaam #allesheeftinvloedopelkaar #burnout #vitaliteit #duurzameinzetbaarheid #totaleplaatje #kreta #spinalonga

Stessen Instagram Foto

40 0

Je voelt je gelukkig door de aanmaak van verschillende neurotransmitters. Een hiervan is serotonine. Bekijk de video hoe jij deze transmitter makkelijk kan aanmaken 🤩 Ga jij een van de tips vandaag nog toepassen? 👍 of 👎 #gelukkigvoelen #coach #stessensportencoaching #meerbeweging #behappy #natuur #lekker #trainer #leef #gelukkig #neurotransmitters #minderstress

Stessen Instagram Foto

33 0

Je wilt graag gezond eten, maar door gebrek aan tijd of energie lukt dit vaak niet. Met als resultaat weinig voedende (voorverpakte) maaltijden, die er alleen maar voor zorgen dat je je nog futlozer en vermoeider voelt. Door ook in drukkere tijden ervoor te zorgen dat je genoeg groenten eet, zul je je weerstand verhogen en investeren in je gezondheid! Op deze manier zul jij je ook fitter en energieker voelen! Daarom deel ik in mijn artikel tips om op een makkelijke manier meer groenten binnen te krijgen! Link in bio! Of kopieer: https://stessensportencoaching.nl/blog/post/meer-groenten-voor-een-gezond-lichaam-6-praktische-tips #groenten #stessensportencoaching #jefittervoelen #gezond #makkelijk #gezondeetpatroon #geendieet #afvallen #afvallenzonderdieet #lekker #meergroenten #groentenindehoofdrol #tips #coach #voeding #rauwegroenten #vooronderweg #slankerworden #slankerwordenengenieten #makkelijkafvallen

Stessen Instagram Foto

176 12

Ik ben zo blij met jou! 😍 . Wat is het fijn om al 2,5 jaar naast jou wakker te worden en dat je er altijd voor mij bent! . Je maakt me aan het lachen, je troost me, motiveert me en inspireert me. . Ik hoop dat we nog heel lang samen zullen zijn! . Sta jij ook wel eens stil bij iets heel goeds in je leven? Of ben je vooral bezig met wat je (nog) niet hebt? . Als je stilstaat en dankbaar bent voor wat je al hebt, zit je in een positief gevoel. In dit gevoel kan alleen nog maar meer goeds komen. En guess what... waarschijnlijk komt wat je heel graag wilt dan alleen maar sneller in je leven! Wat je aandacht geeft groeit sneller! . Met wat in jouw leven ben jij super blij mee? . . #zoblijmetjou #love #bestemaatje #dankbaar #liefde #krijgenwatjewilt #stessensportencoaching #coach #energie #geluk #stilstaan #fijngevoel #overvloedipvtekort #dansjes #bijnaweekend

Stessen Instagram Foto

36 0

Denk jij bij sport alleen: hoe zwaar het is, hoeveel spierpijn je krijgt, etc... OF wat het je oplevert, hoe goed je je daarna voelt, etc... . Na een workout voelen we ons altijd veel beter: - je hoofd is leeg - je hebt een voldaan en trots gevoel - je voelt je lekkerder (door de dopamine wat vrij is gekomen) - je ervaart meer energie - de volgende gedachte komt: Yes! Lekker wat calorieën verbrand! . Jaaa ik weet... De bank is vaak aantrekkelijker dan een workout. . Toch is die workout, als je eenmaal klaar bent, een cadeautje voor je lijf en voor jezelf! . Het voelt misschien niet altijd zo, maar vaker schreeuwt ons lichaam om lekker in beweging te komen. We zijn gemaakt om te bewegen. . TIP: Maak triggers/cues in jouw omgeving om de stap om daadwerkelijk die workout te gaan doen makkelijker te maken. . Hoeveel cadeautjes ga jij jezelf geven deze week? #workout #noregret #cadeau #stessensportencoaching #meerbewegen #goedvoelen #meerenergie #afvallen #makkelijk #sportisleuk #training #motivatie #coach #gajijvandaagooksporten #doewatjeleukvind #limburg #quote